Ballina / Argëtim / Ja si është të përplasesh me veturë në një shpejtësi prej 190kmh (Video)

Ja si është të përplasesh me veturë në një shpejtësi prej 190kmh (Video)

E vërteta është se, aksidentet me veturë janë të tmerrshme, qoftë vetëm duke i shikuar apo edhe duke i përjetuar.
Veturat e reja janë më të sigurta me disa pajisje shtesë, senzorë dhe çanta ajri. Por, të gjitha këto gjëra janë të dobishme në aksidente me shpejtësi më të vogla, por çfarë ndodh në shpejtësi më të mëdha?
Për ta kuptuar këtë, dikush e ka postuar një video në YouTube ku shfaqet një Ford Focus duke u përplasur me një shpejtësi prej 190kmh.

Shikoni edhe

Të gjithë u qeshën me atë sepse ishte e shëndosh, por kur filloi te vallëzoj ua mbylli gojën të gjithëve

Të gjithë u qeshën me atë sepse ishte e shëndosh, por kur filloi te vallëzoj …

Sa jeni të bukur? Ky është aplikacioni që ju tregon

Nëse nuk është shumë pozitiv, rezultati i këtij aplikacioni nuk duhet të merret shumë seriozisht, …

error: