Ju ngrin makina gjatë natës dhe keni vështirësi ta ndizni? Shqiptari e ka gjetur zgjidhjen e do ta ndajë me ju (FOTO)

Ngrirja e makinës gjatë natës është problemi kryesor me të cilën përballen një pjesë e mirë e shoferëve, sidomos në mëngjes teksa është shumë e vështirë për ta ndezur.
Në lidhje më ketë një lushnjar i cili punon taksist e përdorimin e makinës e ka të përditshëm dhe në çdo minutë e kohë, duket se ka gjetur zgjidhjen perfekte që makina e tij mos t’i ngrijë.
Siç duket edhe në fotot që ai dërgoi pranë JOQ, makinës së tij i ka vënë rubinet.
“Përshëndetje JOQ, në Lushnjë vjen shpikja e radhës. I kam vënë rubinet që të mos ngrijë.”