Kancer

Por zotri Eastwood dhe e fejuara e tij, Chanelle Urquhart, 21 vjeçe, ishin të vendosur të bëjnë çdo gjë që munden për ta zgjatur jetën e tij dhe filluan hulumtimin e trajtimeve të tjera.

Ata zbuluan një klinikë në Amerikë që ofronte një trajtim dhe paguan mbi 30,000 sterlina për të shkuar.

Tani, nëntë muaj pas fillimit të trajtimit në Amerikë – e cila përfshinte një kombinim të ri të ilaçeve dhe një transplantim të qelizave staminale nga motra e tij – kanceri i tij është zvogëluar në mënyrë të jasgtëzakonshme.

Në fakt, mjekët kanë thënë se tumori është tani aq i vogël sa që thuajse po zhduket.