Cold concept with teacup near the legs

Keni të ftohtë tek këmbët? Shikojeni këtë video dhe i thoni lamtumirë të ftohtit!


Sa do të kemi këpucë të përsosura për dimër, ndonjëherë, sidomos kur temperatura është 20 gradë nën zero, i ftohti depërton nën këmbët tona.

Kjo video do t’ju tregojë një truk të thjeshtë se si t’i thoni lamtumirë të ftohtit teksa ecni nëpër dëborë, transmeton TetovaSot.

E gjitha që ju duhet është një folij prej alumini, ndërsa pjesën tjetër shikojeni në videon e mëposhtme.