Kishte dhimbje të forta barku, i gjejnë 2 kg qime(FOTO)

Një vajzë 15 vjeçare në Indi përfundoi në spital me dhimbje të forta barku dhe nuk ishte në gjendje të hante dhe as të pinte.
Kur mjekët i bënë asaj një skaner, mbetën të tronditur. E reja nga shteti Punjab i Indisë kishte një masë të madhe brenda stomakut të saj, shkruan Daily Mail.
Adoleshentja ishte diagnostikuar me një sëmundje të rrallë e quajtur sindroma Rapunzel, e cila bënte që ajo të hante qimet e saj.
Mjekët mësuan se vajza kishte konsumuar për vite të tëra flokët, ndërsa stomaku nuk i ka tretur dot. Sasia e leshit të grumbulluar është rreth 2 kg, i cili i është hequr tashmë nëpërmjet ndërhyrjes kirurgjikale.