Kjo është shtëpia luksoze e vëllezërve Xhaka!

Vëllezërit e talentuar në futboll Taulant dhe Granit Xhaka, kanë marrë pushimet dhe festat e fundvitit po i kalojnë në shtëpinë e tyre në Zvicër, nën ngrohtësinë familjare.

Përmes disa postimeve në Instagram, futbollistët e njohur ku njëri luan për Zvicrën dhe tjetri për Shqipërinë, po kalojnë momente të bukura bashkë.

Ajo që bie në sy në fotot e postuara është edhe shtëpia e tyre luksoze.