Kuzhinierja po jepte intervistë, vëmendja shkon krejt diku tjetër (Video)

Gjatë një interviste që po zhvillohej në Andacollo të Kilit, vëmendja nuk ishte te kuzhinierja apo përgatitjet, por te qeni që vodhi njërën prej tyre.
Lëvizjet e qeta dhe të shkathëta të kafshës, janë pëlqyer shumë nga shikuesit, të cilët e kanë shpërndarë videon me shpejtësi, transmeton Telegrafi.
“Është si një hajn profesionist”, si dhe “sigurisht bashkëpunon me gazetarin”, janë dy nga komentet e shumta lidhur me rastin. /Telegrafi/
Shiko videon me poshte

Video Link