ledri

“Fanset kanë bërë disa çmenduri për mua. Kanë arritur deri aty sa të djegin dorën për të shkruar emrin tim. Pas kësaj, gjë e cila s’më ka pëlqyer, i kam takuar për të mos e përsëritur më. Fanset e mia janë mjaft të edukuara, e mua më pëlqen ti takoj”- është shprehur ai.
Sakaq, ka treguar se po përgatit projekte të reja muzikore, ndërkohë për sa i përket jetës personale ai është shprehur se i pëlqen e bukura, por për të krijuar lidhje serioze do presë dhe disa vite.