Luanës’i vërsulen’ ndjekësit, e akuzojnë për ndërhyrje…

?Nuk është hera e parë.
Pothuajse në çdo imazh që këngëtarja dhe prezantuesja shqiptare, Luana Vjollca e publikon, shkakton debate mes ndjekësëve të saj, shkruan lajmi.

E ndër komentet e sontme në një foto që ajo e hodhi, u vënë në pah operacionet plastike që Luana ka.

Një ndjekëse komentoi duke thënë se Luana nuk mund të jetë shembull për rininë pasi që e ka tepruar me këto operacione.

Ndërsa, një ndjekëse tjetër e ironizoi duke i thënë se a do i bëjë buzët më shumë!