Ballina / Argëtim / Moment i frikshëm: Peshkaqeni gjigant kërcen nga uji, disa centimetra larg grupit të turistëve (Foto/Video)

Moment i frikshëm: Peshkaqeni gjigant kërcen nga uji, disa centimetra larg grupit të turistëve (Foto/Video)

Ky moment i frikshëm tregon momentin kur një peshkaqen gjigant “del” nga uji, vetëm disa centimetra nga grupi i turistëve, përcjell Telegrafi.

Britaniku Joseph Butler (23) ka qenë ai që ka kapur momentin kur një grabitqari shfaqet papritmas gjatë një rrugëtimi të tyre me anijen e tyre në Afrikën e Jugut.

“Ne mund të shohim një të tillë duke u ‘shkundur’”, ka thënë Joseph, i cili ka studiuar biologjinë detare dhe ekologjinë bregdetare në universitet

Shikoni edhe

Të gjithë u qeshën me atë sepse ishte e shëndosh, por kur filloi te vallëzoj ua mbylli gojën të gjithëve

Të gjithë u qeshën me atë sepse ishte e shëndosh, por kur filloi te vallëzoj …

Sa jeni të bukur? Ky është aplikacioni që ju tregon

Nëse nuk është shumë pozitiv, rezultati i këtij aplikacioni nuk duhet të merret shumë seriozisht, …

error: