Ballina / Teknologji / Nga sot WhatsApp nuk bën më në këta celularë!

Nga sot WhatsApp nuk bën më në këta celularë!

Miliona përdorues të WhatsApp më nuk do të jenë në gjendje që ta përdorin atë këtë vit, pasi aplikacioni do të pushojë së funksionuari në celularë të vjetër.
Ndryshimet në teknologji do të bëjnë që aplikacioni të mos funksionojë më në disa celularë, që do të thotë se përdoruesit do të jenë të detyruar që të blejnë celularë të rinj nëse dëshirojnë ta përdorin aplikacionin.
Aplikacioni për mesazhe, që ka më shumë se një miliard përdorues në mbarë botën, njoftoi më herët këtë muaj se më nuk do të mbështesë një rang të gjerë të celularëve dhe platformave të vjetra, shkruan Express.
Ndryshimet pritet që t’i prekin miliona përdorues, celularët e të cilëve përfshin iPhone 3GS dhe Windows Phone 7.
Kështu, deri në fund të këtij viti WhatsApp nuk do të funksionojë më në:
– Android 2.1 dhe 2.2
– Windows Phone 7
– iPhone 3GS/iOS6
Në qershor të këtij viti, WhatsApp do të pushojë së funksionuari në:
– BlackBerry
– Nokia S40
– Nokia Symbian S60

Shikoni edhe

Ja përse nuk bën ta përdorni telefonin nëse ju ka thyer ekrani

Mbase me telefonat kurrë nuk mund të jemi mjaft të kujdesshëm. Njëra ndër gjërat më …

Lexojeni këtë nëse e përdorni shumë Facebook-un

Përdorimi i madh i rrjeteve sociale mund të ndikojë në aftësitë tuaja morale dhe njohëse, …

error: