Një listë këngësh për dashuri dhe ajo do të thotë ”po” (Video)

Keni një koleksion këngësh për një propozim martese, qëndrim me të dashurën tuaj ose ditë dasme?
Sot është bërë shumë e thjeshtë që të keni me vete këngët më të mira, ashtu që të krijoni momente të paharrueshme me të dashurën tuaj, shkruan lajmi.net
Përmbledhje të tyre janë të publikuara në YouTube nga kompani të ndryshme, ndërkaq zgjedhja është e juaja gjithmonë se çfarë kënge të jetë në listë.
Doni që e dashura juaj të pranojë propozimin për martesë?
Zgjedhni këngën e preferuar të përbashkët dhe bëni hapin tuaj. Një grua vështirë se refuzon kur e bëni të lumtur. /Lajmi.net/
Shiko videon me poshte

Video Link