Notonin në det dhe përnjëherë uji u bë i përgjakur (VIDEO)

Plazhi Cape Cod në SHBA u evakuua pasi një peshkaqen e sulmoi një fokë gati në breg. Turistët të cilët në atë moment gjendeshin në plazh mbetën të shokuar.
Njerëzi kanë vërejtur se si u trazua uji, e më pas rreth 20 metra larg plazhit e panë peshkaqenin se si po e kafshon fokën. Peshkaqeni e përcillte fokën dhe e sulmoi, dhe së shpejt uji e fitoi ngjyrën e kuqe nga gjaku.
Në sulmin e peshkaqenit nuk kishte viktima në njerëz, por të pranishmit ishin të tmerruar me pamje.
“Do të më duhet një kohë mjaftë e gjatë para se të vendosë që të hyjë përsëri të notoj”, ka deklaruar njëri nga dëshmitarët okularë.

UJI