Nuk i liroi rrugën në autostradë, veprimi i Stresit do iu shkri së qeshuri [FOTO]

Padyshim shoferët shqiptarë janë ndër shoferët më problematikë, besoj se të gjithëve iu ka rastisur të jeni duke ecur me makinë dhe shoferi para jush të mos iu hapë rrugën ose t’iu bëj “stila” vetëm për faktin se nuk ka dëshirë ta parakaloni.
Mesa duket edhe reperi Stresi, ka hasur në një shofer të tillë ditën e sotme, por mënyra sesi ai ka komunikuar me të do iu shkri gazit.
Për të parë komentin kliko linkun më poshtë.

STRESI