Origjinale – Page 10 – Gjithçka që ju duhet për të kaluar një ditë të këndshme!

Ju bien flokët? Do shokoheni nga shkaku! Nuk është ajo që kemi ditur gjithmonë

Një problem i juaj është rënia e vazhdueshme e flokëve? Njihuni me problem! Zinku është një mineral përmes të cilit trupi lufton infeksionet dhe prodhon qelizat e reja. Zinku gjithashtu luan një rol jetësor në shërimin e plagëve dhe krijimin e ADN-së. Megjithëse nuk është kërcënuese për jetën, një mangësi …

Lexo më tepër »
error: