Origjinale – Page 11 – Gjithçka që ju duhet për të kaluar një ditë të këndshme!

Skandal në shkollat shqiptare/ Mësuesja me burrin dhunojnë nxënësit për ca vezë dhe i kërcënon: Do ta shihni…

Një grup nxënësish të klasës së nëntë në shkollën “16 shtatori” në Peze të Madhe janë rrahur nga mësuesja Anila Çelmeta dhe bashkëshorti i saj. Ngjarja ka ndodhur ditën e festës së verës, jashtë ambjenteve të shkollës. Nxënësit fillimisht nuk u kanë treguar familjarëve për këtë ngarje. Ata kanë vendosur …

Lexo më tepër »