Përgatitet për 5 minuta, përdoret 5 ditë dhe humbni 5 kg

Depozitat e tepërta të yndyrës mund të dëmtojnë seriozisht shëndetin tuaj të përgjithshëm. Pesha e tepërt mund të çojë në presionin e lartë të gjakut, diabet, sëmundje të zemrës, çrregullimet të stomakut, etj. Obeziteti është një kërcënim serioz për zemrën, veshkat, mëlçinë, gjunjët dhe nyjet. Pesha normale e trupit është …

Lexo më tepër »