Origjinale – Page 18 – Gjithçka që ju duhet për të kaluar një ditë të këndshme!

A e dini se çka ka punuar ‘Misi i klasës’ së serialit ‘O sa mirë’ para se të bëhej aktore (Foto)

Ajo është një ndër aktoret më seksi të serialit ‘O sa mirë’, i cili po po vazhdon rrugëtimin e suksesshëm. Dhe për këtë ka marr edhe rolin e ‘Misit të klasës’ dhe menjëherë ka marr komente pozitive nga publiku. Mirëpo, aktorja para se të bëhej aktore është njohur më shumë …

Lexo më tepër »

Tërë jetën keni pirë gabimisht ujë, kjo është mënyra e vetme e drejtë

Nëse në këtë mënyrë pini ujë, mund t’ju shkaktojë shumë probleme: ngërçe, artrit, dëmtim të veshkave. Me siguri prindërit që në fëmijëri jua kanë tërhequr vërejtjen që të mos pini ujë duke qëndruar në këmbë. A keni pyetur ndonjëherë përse? Prindërit kanë pasur të drejtë – pirja e ujit në …

Lexo më tepër »

Vajza, mos i ngatërroni këto sjellje të zakonshme të tij sikur janë sinjale simpatie

Ka një ndryshim të madh mes interesit minimal dhe simpatisë prej vërteti. Megjithatë, shenjat që na jep tjetri ndonjëherë i interpretojmë siç duam. Përshembull, sjellje të zakoshme të tij na duken sikur janë sinjale simpatie. Ndryshimi mes dikujt që të pëlqen vërtet dhe dikujt që ka një interes të vogël …

Lexo më tepër »
error: