Origjinale – Page 22 – Gjithçka që ju duhet për të kaluar një ditë të këndshme!

Pastruan një nga kanalet më të famshëm në botë, u shokuan nga ato që gjetën

Kanali Saint-Martin është një nga më të vjetrit dhe më të mrekullueshmit në Paris. Megjithatë, është gjithashtu një nga kanalet më të pistë.Për këtë arsye autoritetet komunale janë mbledhur për ta pastruar atë me shumë përpjekje. Kohët e fundit ata vendosën që ta thajnë atë për herë të parë që …

Lexo më tepër »