Origjinale – Page 28 – Gjithçka që ju duhet për të kaluar një ditë të këndshme!

Zbulohet pasuria përrallore e Shkëlzenit dhe Argitës (Foto)

Pasuria e ish-kryeministrit Sali Berisha është bërë shumë herë objekt akuzash mes kaheve politike. Fëmijët e ish-kryeministrit Berisha kanë deklaruar shumat përkatëse nga mësimdhënia dhe konsulenca juridike. Ish kryeministri Berisha ka deklaruar një shtesë llogarie prej 1 milion lekë të reja, ndërkohë që pagën vjetore si deputet dhe shpërblimet e …

Lexo më tepër »

Shqiptari i habiti të gjithë, mashtroi shtetin zviceran për 20 vite, por…

Gjatë 20 viteve, duke u konsideruar invalid, një shqiptar i Kosovës ka marrë mbi 900 mijë franga në emër të pensionit të invaliditetit. Por, detektivët privatë socialë, të cilët i kishte angazhuar sigurimi, kanë ardhur në përfundimin se ai nuk është fare invalid, shkruan aargauerzeitung. Por vëzhgimi që bëjnë këta …

Lexo më tepër »

Ju vijnë fatura të larta? Këta janë harxhuesit më të mëdhenj te rrymës që i keni në shtëpi!

Në kuzhinën tuaj ndodhen dy harxhuesit më të mëdhenj të rrymës elektrike – frigoriferi dhe shporeti elektrik. Frigoriferi harxhon më shumë pasi që patjetër duhet të punojë vazhdimisht, ndërkaq shporeti elektrik pasi që për një orë tërheqë më së shumti energji elektrike. Bojleri do të ju harxhojë 60 kilovatë-orë nëse …

Lexo më tepër »
error: