Nëse Arnold Schwarzenegger ka pasur shumë muskuj për shijet tuaja, djali i tij do ju çmendë (FOTO)

Ndonjëherë, disa të rinj të talentuar dhe fytyra simpatike ndodh t’i vësh re që në fillimet e tyre dhe pastaj sheh me kënaqësi sesi bëhen popullorë sepse shumë të tjerë i pëlqejnë. Ndonjëherë tjetër, i sheh vetëm pasi i kanë pëlqyer shumë të tjerë dhe ata tashmë janë bërë popullorë. …

Lexo më tepër »

Dasma 100 mln euro e shqiptarit, mediat zviceriane vënë duart në kokë: Po ju sikur jetoni në varfëri? (VIDEO)

Një nga dasmat më të shtrenjta në Kosovë që u bë disa javë më parë ka rënë në syrin e mediave zviceriane. Këto të fundit janë habitur për shumën marramendase dhe luksin që është shpenzuar për një dasëm. Madje, sipas tyre, ky është një realitet i hidhur për Kosovën ku …

Lexo më tepër »