Origjinale – Page 30 – Gjithçka që ju duhet për të kaluar një ditë të këndshme!

Lajmi i keq vjen nga SHBA/ Aplikantëve për viza po ju kontrollohen …

Agjencia e lajmeve Reuters ka publikuar sot 4 kabllograme, sipas të cilave Sekretari amerikan i Shtetit Rex Tillerson ka udhëzuar misionet diplomatike të aplikojnë kontrolle më të rrepta ndaj aplikantëve për vizë. Sipas tij këtu do të përfshihen edhe kontrolle të detyrueshme në rrjetet sociale, për të gjithë ata persona …

Lexo më tepër »

Gjyshja 92-vjeçare: Unë po vdes. Ju lutem ndihmojini Almën dhe Violën, mbesat e vogla!

Prej gati 20 vitesh një e moshuar 92-vjeçare, gjyshja e tre vajzave Alma, Viola dhe Stelina Shallari është detyruar të jetojë me sëmundjen e dy fëmijëve të saj, djalit dhe vajzës, të cilët janë diagnostikuar me skizofreni. Ndonëse gëzon shëndet të plotë mendor, e moshuara nuk mund t’u vijë dot …

Lexo më tepër »