Galaxy S7 Edge vs iPhone 6S Plus cili Cili e ka kamerën më të mirë dhe cili punon më shpejtë (video)

Samsung Galaxy S7 dhe S7 Edge kanë çdo gjë që ju nevojitet në një celular. Këta celularë kanë ekrane mahnitëse, bateri që zgjatë tërë ditën dhe procesorë madhështor. Hapësira e ruajtjes së të dhënave dhe qëndrueshmëria ndaj ujit, këto dy veçori të tjera nuk do t’ju zhgënjejnë me këta celularë. …

Lexo më tepër »
error: