Page 396 – Origjinale

SKANDAL: Nëse nuk doni të vdisni, ndaloni së konsumuari sallamrat! Nuk do të besoni si prodhohen në Shqipëri!(video)

Gjedhet e prekura nga dermatoza nodulare po shiten nga fshatarët, ndërsa mishi i tyre po përdoret nga fabrikat e sallamit. Për këtë skandal, ABC News sjell një dëshmi nga Lushnja. Shumë fermerë thonë se e kanë të pamundur të mjekojnë me kafshët e sëmura me fondet e tyre.

Lexo më tepër »

Aktorja e famshme e ‘Beverly Hills’ po shkaterrohet nga kanceri: Nuk do ta njihni sa ka ndryshuar ajo!( Foto)

Shannen Doherty, e njohur ndryshe si Brenda e “Beverly Hills 90210”, vijon betejën e saj kundër kancerit në gji dhe publikon vazhdimisht në Instagram momentet më të rëndësishme të kurave të cilave iu nënshtrohet. Në postimin e fundit, i cili përkon me ditën e parë të radioterapisë, ajo ka pranuar …

Lexo më tepër »

Studimi i fundit qe po çmend njerezit: Personat që nuk konsumojnë alkool, vdesin më të rinj…

Një studim i publikuar së fundmi tregon se konsumuesit e rregullt të alkoolit janë më pak të prirë të vdesin para kohe sesa njerëzit që asnjëherë nuk konsumojnë alkool. Po pra, mirë e lexuat: ‘Time’ raporton se abstenimi i alkoolit shpin në jetë më të shkurtër sesa konsumimi i rregullt …

Lexo më tepër »