Nëna e nuses bën deklaratën “bombë”: Ja kë do helmonte Elda pasi e abuzuan seksualisht

Duke përsëritur vazhdimisht se ngjarja e ka tronditur dhe prej disa ditësh është sëmurur nga kjo histori dhe se si është përcjellë ajo në media, Fluturie Tanushi kërkon drejtësi. Në të kundërt, ajo paralajmëron që do të bëjë vetëgjyqësi, për të çuar në vend nderin e vajzës së saj. “Nëse …

Lexo më tepër »