Origjinale – Page 399 – Gjithçka që ju duhet për të kaluar një ditë të këndshme!

Historia e mrekullueshme e binjakëve që lindën vetëm 23-javësh, jashtë parashikimeve të mjekësisë

Jourdan dhe Matt Moore, për 11 vjet kishin shpresuar të bëheshin me fëmijë, derisa ëndrra iu realizua dhe tani binjakët gëzojnë shëndet të plotë. Por lindja e tyre kaloi ҫdo parashikim, madje edhe ato të mjekësisë. Në pamundësi për të lindur fëmijë në mënyrë natyrale, Jourdan 33 vjeç dhe Matt …

Lexo më tepër »

Shtypni këtë pikë në stomak dhe për 30 sekonda organizmit tuaj do t’i ndodhë diç e mrekullueshme

Ushqimi i varfër me fibra, moslëvizja dhe stresi janë shkaktarë të metabolizmit të keq dhe të çrregullt, mirëpo tani kjo mund të zgjidhet me shtypjen e një pike. Për këtë metodë të shërimit apo të vetëshërimit ju nevojiten vetëm gishtat, pak mund dhe më pak se një minutë që të …

Lexo më tepër »

Ja si do ta pastroni vetë makinën e larjes së enëve, në mënyrë që t’ju qëndrojë më shumë (Video)

Me vetëm pesë veprime mund ta pastroni makinën e larjes së enëve. Makina e larjes së enëve ndonjëherë paraqet privilegj të vërtetë, pos që nuk do të shpenzoni kohë për larje enësh, nuk do të bëni mund të madh që t’i pastroni enët! Mirëpo, çfarë të bëni kur makina juaj …

Lexo më tepër »