Urimi i Agronit për të bijën, kritikë për rrjetet sociale: Ma kujtoi FB ditëlindjen…

Agron Llakaj është një ndër personazhet më të dashura për publikun shqiptar. Ai nuk është vetëm një nga aktorët më të suksesshëm në Shqipëri, por edhe një kryefamiljar i përkushtuar dhe i afërt me fëmijët. Ditën e sotme, vajza e tij Alkida feston ditëlindjen. Ndryshe nga të tjerët, Agroni ka …

Lexo më tepër »