Page 40 – Origjinale

E pabesueshme kjo që po ndodh mes ‘Xhihanit’ dhe ‘Gylserenit’ në jetën reale

Nurgul Yesilcay është raportuar se i kishte dërguar mesazhe kërcënuese përmes telefonit Erkan Petekkayas. Ky i fundit kohë më parë kishte ngritur një kallëzim penal kundër aktores më të mirë e të njohur në Kosovë si “Gylseren”. Por, mediat turke sot raportojnë se “Xhihani” i serialit ‘Fatet e Kryqëzuara’ ka …

Lexo më tepër »

Kush nga pajisjet që keni në shtëpi harxhon më shumë energji elektrike

Pasijet shtëpiake janë të domosdoshme, por edhe harxhojnë shumë. Pasijet e kuzhinës janë ato që harxhojnë enërgji më së shumti. Pjesën më të madhe të kilovatëve e harxhon ngrohja dhe frigoriferi. Frigoriferi harxhon më shumë se paisjet e tjera sepse duhet të punojë vazhdimisht. Ai rrin tërë kohën ndezur, andaj …

Lexo më tepër »