Vithet e gjoksin sheshit në Instagram, zbulohet jeta e dyfishtë si prostituta luksi e shqiptareve në Dubai

Prostitucioni i formave të ndryshme po bëhet një fenomen mjaft i mprehtë për shoqërinë shqiptare. Përveç atij klasik, sëfundmi ka shpërthyer një formë e re e prostitucionit ku vajza nga ato që rëndom thuhet ” që as që ta merr mendja”, ofrojnë shërbime të tilla kryesisht në vend të largëta …

Lexo më tepër »

Preket gazetari italian: Ja si nuk u raportua vrasja e kësaj gruaje muslimane në terrorin e Barcelonës

Si në çdo sulm terrorist, edhe në këtë të fundit në Barcelonë, ka prej atyre lajmeve që janë pjesë e ndonjë spekulacioni; por në rastin konkret flitet për një mangësi të qëllimshme në raportim, teksa është fjala për viktimat. Është gazetari Massimo Zucchi ai që ka publikuar një foto të …

Lexo më tepër »

Përmes kësaj pyetje të vetme, ju mund ta zbuloni se çfarë ka më së shumti rëndësi në jetën tuaj

Disa ekspertë kanë përpiluar një test psikologjik, i cili përfshin vetëm një pyetje. Siç pohojnë ata, kjo pyetje do t’ju mundësojë të mësoni diçka të re për veten tuaj, transmeton Telegrafi. Fillimisht imagjinoni se këto pesë gjëra duhet t’i bëni njëkohësisht: 1. Ta qetësoni një bebe e cila është duke …

Lexo më tepër »

Njihuni me 5 fjalët që nuk duhet t’i thoni kurrë kur bëni s…

Komunikimi është çelësi i çdo gjëje, padyshim dhe i seksit. Është mënyra se si japim, marrim, miratim, pëlqim, ngacmim që na sigurojnë një marrëdhënie të sigurtë dhe fantastike apo të kundërtën. Të japësh një feedback dhe të besh pyetje është shumë e rëndësishme, sepse vetëm në këtë mënyrë sigurojmë që …

Lexo më tepër »