Origjinale – Page 8 – Gjithçka që ju duhet për të kaluar një ditë të këndshme!

Këto janë shenjat e hershme të kancerit që çdo person i injoron derisa të bëhet vonë…

Pa e përfshirë kancerin në lëkurë, kanceri kolorektal është kanceri i tretë më i përhapur në SHBA. Vetëm në vitin 2016 thuajse 140,000 njerëz janë diagnostikuar me kancer në zorrë të trashë, transmeton Telegrafi. Pavarësisht se rastet e kancerit në zorrë të trashë janë të zakonshme, shumë njerëz diagnostikohen me …

Lexo më tepër »

“Skënderbeu” është parë sot në Krujë, qytetarët habiten teksa parakalon me mushkë

Skënderbeu ka mbetur dhe është i ngulitur thellë në kujtesën e shqiptarëve për luftën 25-vjeçare kundër osmanëve dhe kundër robërimit të Shqipërisë. Në Shqipëri dhe në disa prej qyteteve më të njohura evropiane është e ngritur statuja e Skënderbeut me kalë, si simbol i qëndresës dhe patriotizmit të pashembullt. Ndërsa …

Lexo më tepër »
error: