Ballina / Video / ‘Përleshje’ n’Kosovë Show mes Shpetim Deskut dhe Naim Abazit, ky është shkaku!(video)

‘Përleshje’ n’Kosovë Show mes Shpetim Deskut dhe Naim Abazit, ky është shkaku!(video)

Shikoni edhe

U zgjuan nga gjumi pasi dëgjuan zhurma të çuditshme, dikush shëtitej brenda shtëpisë…(Video)

Shikoni reagimin e Obamas derisa Trump kritikonte punën e tij (VIDEO)

Presidenti Barack Obama nuk e ka fshehur përbuzjen e tij derisa Presidenti Donald Trump e …

error: