Prindërit e detyruan ta linte të fejuarin e saj me aftësi të kufizuara, nëse ai nuk mësonte të ecte. Por ja çfarë ndodhi pas 6 muajsh!

Kjo vajze 23-vjeçare kineze u detyrua nga prindërit e saj se nëse i dashuri i saj i paralizuar nuk mund të ecte për tre vjet, ajo duhet ta linte atë.
Prindërit e saj do t’i jepnin leje dhe bekime për të qëndruar me Yan Hongbo, 27 vjeç, nëse ai do te mesonte të ecte përsëri për tre vjet. Yan Hongbo u plagos rëndë në një aksident me motor në vitin 2009 dhe si rezultat i kësaj ai u paralizua nga beli e poshtë. Me kalimin e kohës, Yan Hongbo nuk po sherohej ende. Prindërit e saj i dhane mundesine edhe per gjashtë muaj të tjerë, sepse vajza e tyre iu lut shume që të qëndronte me të dashurin e saj pak më gjatë….
Lexoni lajmin e plotë duke klikuar më poshtë

Vazhdim