Ballina / Jetë dhe Stil / Restoranti ku gjobitesh po nuk mbarove pjatën ndodhet në…

Restoranti ku gjobitesh po nuk mbarove pjatën ndodhet në…

Një restorant indian në Skoci ka vendosur që të gjobisë të gjithë ata klientë që porosisin shumë dhe në përfundim nuk janë në gjendje që të përfundojnë pjatat.
Të gjithë ata që lënë pa ngrënë ushqim duhet të paguajnë edhe 2 sterlina më shumë.

Kjo iniciativë erdhi pasi stafi detyrohej të hidhte në plehra plot 600 kg ushqim çdo javë.

“Kuptuam që po hidhnim shumë ushqim çdo javë dhe donim të bënim diçka për ta ndaluar këtë gjë. Sigurisht që gjithmonë do të kemi ushqim për të hedhur, por sa më pak, aq më mirë”, tha pronari i restorantit.

ushqimet-620x300

Shikoni edhe

Të jetosh me peisazhin përrallor: Shtëpia e ëndrrave! (Foto)

Në malin me pisha që ndodhet në pjesën veriore të Suedisë, është ndërtuar një shtëpi …

Çiftet mund të qëndrojnë “falas” në këtë ishull, nëse i plotësojnë disa kushte “specifike” (Foto)

Të gjitha çiftet që planifikojnë të paketojnë valixhet, të nisen në një vend ku janë …

error: