Rrëfehet 18 vjeçari: Babai ishte në punë, ndërsa njerka…

Isha 15 vjeç dhe kam kryer marrëdhënie për 3 vjet rresht me njerkën që ishte 26 vjeç babai im në ato kohë punonte në polici dhe ikte shpesh me shërbime ….
Një natë që ndoshta mund të kenë qenë shumë nete !!! Por atë natë rreth orës 2 pas mesnate unë ndjej derën e dhomës të hapet pak sytë dhe nuk …shiko lajmin e plote me poshte

Vazhdimi