Shikojeni se çka bëjnë këta të rinj në Brezovicë (VIDEO)

Shumë qytetarë ia kanë mësyer Berozovicës për t’i kalaur pushimet dimërore.

Edhe pse borë dhe ftotë i madh po mbretëron atje, të rinjtë po gjejnë forma të ndryshme për t’u argëtuar.

Brezovica ka marrur komplet pamjen e bardhë dhe duket për mrekulli.

Në videon më poshtë mund të shihni se si qytetarët argëtohen në njërin ndër vendet më të bukura të Kosovës.