Shokon djali në Tiranë. Po plaste nga vapa, nuk do t’a besoni çfarë kishte bërë për t’a evituar(Foto)

Në Tiranë, një djalë me një paraqitje mjaft të mirë, ka shokuar të gjithë.

Disa nga ata që e kanë parë, i kanë bërë foto dhe e kanë dërguar tek faqja JOQ. Kalimtarëve u ka bërë përshtypje ajo që i riu ka vënë në kokë për t’u mbrojtur nga rrezet e diellit dhe temperaturat e larta. Bëhet fjalë për një pjesë kashte të lidhur me litar në mënyrë të atillë që të pengojë depërtimin e rrezeve.

Kliko per me shume info
Ndërkohë që në fshat një gjë e tillë do të dukej mëse normale, në mes të Tiranës të gjithë e shikojnë me habi, sikur çfarë të ishte”, – thotë një prej personave që ka dërguar fotot në redaksinë tonë.
E në fund të fundit, siç tha dhe kryeministri “nuk jemi në komunizëm që të na diktojnë çfarë të veshim”. Gjithsecili zgjedh atë që ka mundësi dhe që e bën të ndihet komod.