Sulmet vdekjeprurëse të shqiponjës (Video)

Pasi që fokusohet mjaft mirë në pritje për momentin e përshtatshëm, shqiponja bën një shfaqje dramatike.
Ajo bën sulme vdekjeprurëse, ndaj njerëzve e kafshëve, shkruan lajmi.net

Derisa njerëzit qëndrojnë ulur, shtrirë apo edhe në këmbë, shqiponja ju hidhet në sulm dhe i gjakosë, ndërkaq, kafshët sado që tentojnë t’i ikin thonjëve të saj, sërish nuk arrijnë të shpëtojnë.

Shqiponja ka fuqi marramendëse, ajo mund të ngrisë në ajër edhe dele, qen, e shumë kafshë të tjera të mëdha, varësisht prej moshës së saj.

Shikoni videon më poshtë dhe binduni për fuqinë unike të shqiponjës