Arkiva e Etiketimeve: fshihet

Zgjidh njërën nga Mandalat dhe Zbulo mesazhin që fshihet pas saj!

Budizmi dhe hinduizmi përfaqësojnë kuptimin e universit përmes këtij simboli shpirtëror të quajtur mandala. Në ditët e sotme, mandala mund të shihet në shumë përfaqësime artistike, gjeometrike dhe të tjera në kozmos. Ato janë vërtetë të bukura dhe qetësuese dhe ajo që është më interesante është se mandalat vërtet tregojnë …

Lexo më tepër »