Arkiva e Etiketimeve: gjalli

I tretur së gjalli dhe me kancer, Zefi nga Rrësheni të prek shpirtin: S’kam as bukë, jo më ilaçe

Zef Tuçi është një 52-vjeçar, i cili jeton në një godinë të vjetër në qytetin e Rrëshenit dhe është prekur jo vetëm nga varfëria ekstreme që zotëron në shumë familje të këtij vendi, por edhe nga sëmundjet e njëpasnjëshme. Preu dy vitesh ai lëngon në shtrat, i prekur nga kanceri, …

Lexo më tepër »