Arkiva e Etiketimeve: gjerat

“Gjërat e vajzave” që meshkujt i adhurojnë, por bëjnë sikur nuk i pëlqejnë në syrin tonë

Komeditë romantke, thashethemet, produktet kozmetike besohet të jenë ekskluzivitet i vajzave, por jo gjithmonë është kështu. Shumë përfaqësues të gjysmës së fortë të njerëzimit janë gjithashtu shumë të ndjeshëm për këto teme dhe shumë të tjerë, edhe pse shpesh herë nuk kanë guximin t’i thonë. Cilat janë këto “gjëra vajzash” …

Lexo më tepër »