Arkiva e Etiketimeve: gjumit

Piehet 1 orë para gjumit, dhe i djeg të gjitha yndyrat nga stomaku juaj për disa javë!

Në artikujt tonë ne shpesh herë shkruajmë për rëndësinë e Barnave natyrore. Barnat natyrale janë shumë më efektive sesa ato klasike dhe mund të shërojnë edhe sëmundjet më të rënda si kanceri. Në të kaluarën, Dr. Gerson shëronte pacientët e kancerit me lëngje natyrale të panxharit dhe fruta dhe perime …

Lexo më tepër »

Piehet 1 orë para gjumit, dhe i djeg të gjitha yndyrat nga stomaku juaj për disa javë!

Në artikujt tonë ne shpesh herë shkruajmë për rëndësinë e Barnave natyrore. Barnat natyrale janë shumë më efektive sesa ato klasike dhe mund të shërojnë edhe sëmundjet më të rënda si kanceri. Në të kaluarën, Dr. Gerson shëronte pacientët e kancerit me lëngje natyrale të panxharit dhe fruta dhe perime …

Lexo më tepër »