Arkiva e Etiketimeve: grate

”Ju lutem respektoni gratë sepse kalojnë nëpër luginën e vdekjes për të sjellë jetë”, letra emocionuese e një doktori për të gjitha femrat

” Sot është dita më e trishtë e jetës sime. Si doktor, unë kam trajtuar aq shumë gra shtatzëna dhe çdo herë që jam në sallën e lindjes i lutem Zotit t’i bekojë të gjitha nënat. Dhimbja që gratë kalojnë në sallën e lindjes është e papërshkrueshme dhe kjo nuk …

Lexo më tepër »

KUJDES PËR GRATË: Nëse i ngjyroseni flokët më shumë se gjashtë herë në vit, rrezikoni një sëmundje të rrezikshme …

Shumë njerëz i ngjyrosin flokët, por disa njerëz e bëjnë këtë shpesh. Megjithatë, nuk është e shëndetshme që këto kimikate të përdoren kaq shpesh. Kjo është arsyeja pse është më mirë të blini ngjyra më natyrale që nuk kanë përmbajtjen e madhe të këtyre kimikateve. Do të ishte mirë nëse …

Lexo më tepër »

Letra emocionuese e doktorit:”Ju lutem respektoni gratë sepse kalojnë nëpër luginën e vdekjes për të sjellë jetë”

” Sot është dita më e trishtë e jetës sime. Si doktor, unë kam trajtuar aq shumë gra shtatzëna dhe çdo herë që jam në sallën e lindjes i lutem Zotit t’i bekojë të gjitha nënat. Dhimbja që gratë kalojnë në sallën e lindjes është e papërshkrueshme dhe kjo nuk …

Lexo më tepër »

Aty ku të gjitha gratë janë “të mira”, ja fshati shqiptar me emrin e rrallë

Shqipëria dhe Kosova njihen për toponimet interesante të vendeve, e sidomos fshatrave. Zakonisht ato vihen sipas historisë së një vendi, por jo rrallëherë, ata që kanë luajtur një rol shumë të rëndësishëm kanë qenë pikërisht banorët. Shpesh, këto fshatra kanë bërë bujë në rrjetet sociale me emrat e tyre, pasi …

Lexo më tepër »