Arkiva e Etiketimeve: gruaja

Gruaja që kishte trinjakë mbetet përsëri shtatzënë, por kur e shohin ultratingullin, shtangen

Këta prindër mrekullisht zoti i bekoi me trinjakë. Ata pasi kishin tentuar me vite provuan fertilizimin in vitro. Shtatë vjet më vonë, çifti shpresonte të sillte një fëmijë tjetër në jetë, por mori një tronditje të madhe kur në ultratinguj zbuluan se do të kishin trrinjakë përsëri. Mesa duket, gruaja …

Lexo më tepër »

Doni të zhdukni dhjamin? Gruaja më e mençur në botë: Kam vetëm një këshillë!

Marilyn vos Savant, është e regjistruar në Guinness, si gruaja më inteligjente, bashkëpunuese me një sërë projektesh për të rritur ndërgjegjësimin e njerëzve rreth dietave dhe mënyrës së të ushqyerit. Savant ka ofruar një zgjidhje për çështjen më problematike të femrave, mbajtjen e trupit në formë dhe zhdukjen e dhjamit …

Lexo më tepër »