Arkiva e Etiketimeve: gruan

“Më shitën motrën, me poshtëruan gruan”, historia e trishtë e burrit që vrau kushëririn

Plaga e gjakmarrjes vijon të rëndojë shumë shqiptarët, kryesisht në veri të vendit. Diku në një prej kullave të braktisura në një nga fshatrat Pukës strehohet si një simbol i mbijetesës, duke sfiduar mungesën e ushqimit, sëmundjen dhe pamundësinë për të lëvizur, çfarë e ka bërë që të shkojë drejt …

Lexo më tepër »

Një burrë e braktisi gruan dhe djalin pasi u bë i pasur. Shumë shpejt, djali zgjedh të shkojë me babanë e tij të pasur, por arsyeja e vërtetë nuk është ajo që mendoni!

Njëherë, një burre vendosi të shkonte në një qytet të madh për të gjetur një punë,duke i premtuar gruas se tij se donte te mbeshteste familjen e tij,per te ndryshuar per mire jeten e tyre. Gruaja e tij u pajtua me vendimin e tij, kështu që ajo lejoi bashkëshortin e …

Lexo më tepër »

Syzet magjike ndihmojnë të verbërin të shohë gruan dhe djalin për herë të parë. Reagimi i tij ishte zemërthyes!

Gene vuan nga një gjendje degjeneruese e syve dhe nuk e ka parë kurre bashkëshorten dhe djalin e tij. Por me pas syzet elektronike ndryshuan jetën e Gene-s përgjithmonë. Gene vuan nga sëmundja Stargardt, një gjendje degjeneruese e syve që ngadalë merr shikimin pas fillimit të adoleshencës. Ata qe vuajne …

Lexo më tepër »