Arkiva e Etiketimeve: horoskopi

Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi: Do merrni shumë para, por …

Astrologia Meri ka dhënë parashikime të tjera sot. Me “Marsin në Shigjetar” do bëjmë beteja për horizonte te reja, do krijojmë plane strategji në mënyrë që të njohim dhe përvetësojmë diçka që ndryshon në të dhënat tona të deritanishme njofton Meri. “Neptuni në të njëjtën kohë krijon diçka në ambient …

Lexo më tepër »

Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi: Do merrni një shumë të madhe parash, por kujdes…

Me “Marsin në Shigjetar” do bëjmë beteja për horizonte te reja, do krijojmë plane strategji në mënyrë që të njohim dhe përvetësojmë diçka që ndryshon në të dhënat tona të deritanishme njofton Meri. “Neptuni në të njëjtën kohë krijon diçka në ambient të paqartë të mjegullt. Një maskë e fsheh …

Lexo më tepër »