Arkiva e Etiketimeve: horoskopit

Ja cilat shenja të horoskopit tradhtojnë më shumë dhe cilat më pak

Ndikimet astrologjike favorizojnë prirjet për tradhti, duke vepruar në një mënyrë të ndryshme në varësi të pozicionit të zodiakut. Padyshim çdokush ka stilin e tij, dikush tradhton në mënyrën më të qetë të mundshme në “dritën e diellit”, ndërsa dikush preferon të rrijë në errësira, gjithsesi gjithmonë bëhet fjalë për …

Lexo më tepër »

Impulsivë, kryeneçë dhe “kokëderra” të lindur, shenjat e horoskopit që nuk lëshojnë asnjëherë pè

Është e pamundur të mos keni në rrethin tuaj familjar ose shoqëror një a më shumë persona të cilët reagojnë në mënyrën më impulsive të mundshme pas çdo debate që krijoni. Shpeshherë mund t’ju ketë bërë përshtypje reagimi i tyre i vrullshëm që i ngjan furisë së një tsunami, por …

Lexo më tepër »