Arkiva e Etiketimeve: jeten

Zvicra dëbon kosovarin që kaloi thuajse tërë jetën atje: Arsyet që e ndanë atë nga gruaja dhe djali

Një person 31 vjeçar me shtetësi kosovare i cili ka jetuar pothuaj gjithë jetën në Zvicër por që është dëbuar në Kosovë për shkak të kryerjes së shumë krimeve,njëherë për njëherë nuk do të ketë të drejtë të vijë në Zvicër, përkundër faktit se ai këtu ka gruan dhe një …

Lexo më tepër »