Arkiva e Etiketimeve: metoda

Metoda më efikase për të ngelur shtatzënë, më lirë se fertilizimi in vitro

Gratë me infertilitet kanë shpresë mahnitëse të reja të shtatzënisë pas zbulimit të madh që bëri Adelaide përmes një teknikë mjekësore e lirë, pa nevojën për trajtim të shtrenjtë të fekondimit in vitro. Ky zbulim, thotë se çiftet që kishin vështirësi të ‘krijojnë’, mund të kenë ndryshim në këtë aspekt …

Lexo më tepër »

Dy metoda natyrale që qetësojnë brenda minutit ndjesinë e të përzierave

Helmimi nga ushqimi, udhëtimet e gjata me makinë, shtatzënia, problemet me aparatin tretës mund të shkaktojnë ndjesinë e të përzierave, e njësoj siç ka shumë shkaqe, ashtu ka dhe shumë metoda trajtimi. Por ne do të listojmë më poshtë vetëm ato natyralet që nuk kërkojnë asnjë medikament. Përbërësit e mëposhtëm …

Lexo më tepër »

Çfarë janë njollat e bardha në lëkurë dhe si t’i trajtoni në shtëpi me dy metoda natyrale

Lëkura është organi më i madh në trupin e njeriut, funksioni kryesor i të cilës është të ruajë organet dhe t’i mbajë në tërësi të organizuar, të rregullojë temperaturën trupore dhe të sintetizojë vitaminat B dhe D. Ajo është në kontakt të drejtpërdrejtë me agjentët e jashtëm dhe për këtë …

Lexo më tepër »