Arkiva e Etiketimeve: ndodh

Vajza merr një puthje në kokë nga Papa, por vetem në dy muaj më pas asaj i ndodh diçka që i ka lënë pa fjalë të gjithë

Besimi në mrekulli ju bën më të fortë, më të guximshëm, kur kaloni nëpër kohë të vështira dhe gjithçka duket jashtëzakonisht e komplikuar. Kjo ju jep shpresë. Shpresa ishte e vetmja gjë që iu dha dy prindërve vajza e të cilëve vuante nga një tumor i trurit, shkruan ShkodraNews. Lloji …

Lexo më tepër »

Lani fytyrën tuaj me këto 2 përbërës 3 herë në javë dhe shihni se çfarë do të ndodh në një muaj!

Faktorët që shkaktojnë problemet e lëkurës janë të pafundme, duke nisur që nga bakteriet dhe deri tek papastëritë e ndryshme që na rrezikojnë çdo ditë. Të gjitha këto mund të shkaktojnë probleme edhe më të rënda. Prandaj, lëkura juaj kërkon një rutinë të kujdesshme pastrimi çdo ditë. Ju duhet ta …

Lexo më tepër »