Arkiva e Etiketimeve: njihuni

Ul presionin e lartë të gjakut, lufton diabetin dhe pagjumësinë. Njihuni me pijen e “bekuar”!

Duket sikur sëmundjet kanë pushtuar botën, këdo që pyesim ka qënë ose është sëmurë. Sigurisht është një pjesë e pashmangshme e jetës sonë, por do ishte mrekulli nëse do kishim mundësi ta shmangim atë pjesë. Sot duam t’ju tregojmë për një ilaç natyral që është shumë efektiv dhe i fuqishëm …

Lexo më tepër »

Njihuni me fshatin në Zvicër me emrin që i ngjan Shqipërisë që ju paguan 21.500 euro nëse e zgjidhni për të jetuar

Vendi zviceran Albinen, i vendosur në kantonin Valais, është një fshat i vërtetë nga përrallat dhe autoritetet e këtij vendi vendosën të ofrojnë 21,500 euro për secilin person që vjen të jetuar aty. Kjo është një politikë, e cila vitin e kaluar entuziazmoi banorët e Evropës, dhe të cilën qeveria …

Lexo më tepër »